28 jun 2010

Mijn eerste post op Supreme Heaven

Gisteren ben ik bekeerd tot het Christendom. Ik geloof al heel mijn leven in Jezus Christus, maar ik heb op veel dwaalsporen gezeten. Ik ging niet naar de kerk. Ik heb wel bijbel studie gedaan via de kerk. Dat heb ik afgerond. Ik heb heel veel gelezen. Het Christendom is me niet iets onbekends. Verder ben ik niet opgevoed met Gods beginselen, alles wat ik weet heb ik zelf gelezen en zelf onderzocht. Beter had ik me ook niet kunnen wensen, want doordat ben ik veel op onderzoek geweest. Ondanks velen mensen ben ik gaan dwalen en kwam in de vangnet van de duivel terecht. Ik ging sigaretten roken en stelde het dienen voor God steeds uit. Nu ik in het begin van mijn 30 jaren leef, voel ik dat het tijd is geworden dat ik naar huis moet. Niet een moet, ik wil.

Met deze blog wil als gewoon meisje, met mijn fouten tot Jezus gaan en ik wil veranderen voor Zijn liefde en vriendschap. Ik ben de pijn van het slechte zo zat en ik ben het zat om zwak te zijn. Ik ben altijd actief geweest op het internet. Ik heb al mijn websites verwijderd, zodat ik me 100% op God kan concentreren. Niets gaat hoe ik het wil, ondanks al mijn talenten lukt niets. God weet wat ik moet doen, ik geef me over aan Hem.

Dat ik Christen wilde worden, weet ik al heel mijn leven en ik moet stoppen met dwalen. Ik voel me er niet goed onder en ik wil mijn eigen oude IK terug. Toen jonger was, voordat ik veel ellende mee maakte, was ik zo sterk. Maar ik weet dat het Gods wil is dat ik naar huis kom.

Nu heb ik altijd zelfstandig onderzoek naar God gedaan, maar ik heb nog nooit echt in een kerk meegedraaid. Ik ben een paar keer in mijn hele leven naar de kerk geweest. Dus dat is onbekend terrein.

Bekering houdt in: Met 'bekering tot het christendom' wordt bedoeld dat men overgaat tot het christendom en een leven gaat leiden overeenkomstig Bijbelse regels. Bekering houdt in dat geval in dat men God erkent als Schepper en een relatie met Hem start en Jezus als de messias aanvaardt en een volgeling van hem wordt. Bekering kan als zodanig worden opgevat als een synoniem van wedergeboorte.

Bekering wordt ook wel gebruikt als een oproep aan personen die al gelovig zijn om hun leven in orde te brengen met de Bijbel en zich af te keren van verkeerde praktijken. Bijbelboek: Lukas 15 : 10; Zo, zeg ik u, heerst er ook vreugde onder de engelen van God over één zondaar die tot inkeer komt.’

2 comments:

lisa zei

de reacties werken niet

destiny on dinsdag, juni 29, 2010 zei

test nog een keer

Een reactie posten