9 jul 2010

God haalt je stress weg en getuigenis

Ondanks dat Kellie kanker had en zelfs een poging tot zelfmoord had gedaan. Kwam Jezus in haar leven. Ik vind dit een hele mooie getuigenis.

Je kan in een zwart gat vallen. Verslavingen ontwikkelen, om de pijn te verzachten. De liefde van Jezus veranderd mensen volledig en je krijgt de mooiste vrede en liefde in je hart. Alle pijn zal weg vloeien en je hebt niets meer nodig om je gelukkig en volledig te voelen. Alle stress en zorgen die je hebt, zullen vervangen worden met vrede en liefde. Dit is iets wat zo emotioneel (het mooiste) is, want zoiets heb je nog nooit ervaren. Je kan de liefde van God met niets in de wereld vergelijken. Al je zorgen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Soms voel ik een kleine zorg of stress opkomen, maar dan ga ik gelijk bidden en God haalt het gelijk weg. Ik ben van nature een stress vogel. Sinds mijn bekering is alle stress verdwenen. Dit is God. Ik ben nog nooit in mijn leven zo ontspannen geweest. Ik hoef nergens meer innerlijke moeite voor te doen, alles is tot rust gekomen. Echt ik hou zoveel van Jezus. Is niet in woorden uit te drukken.

1 comments:

Anoniem zei

"Je kan de liefde van God met niets in de wereld vergelijken." - Ik ben 't volledig met je eens, ik voel 't ook. Bidden maakt je rustig van binnen, voelt als een soort thuiskomen he? Heerlijk gevoel. Mooi dat je hierover schrijft! Ik hou ervan! xx

Een reactie posten